Feestelijke Openingsweek - UITVERKOCHT

Jan en Kris De Smet, het Orquestra Plazablanca en gasten

za 23 mrt 20u00
Voorbij
zo 24 mrt 15u00
Voorbij
ma 25 mrt 20u00
Voorbij
di 26 mrt 20u00
Voorbij
wo 27 mrt 20u00
Voorbij
do 28 mrt 20u00
Voorbij
vr 29 mrt 20u00
Voorbij
Duur: +- 02u00min.

Prijzen

Vroegboekkorting: 14 euro
Standaard: 15 euro
Jongeren (13 t.e.m. 25 jaar): 11 euro
Kansentarief: 3 euro
Kansentarief jongeren (t.e.m. 25 jaar): 2 euro


De feestelijke openingsweek van Cinema Plaza wordt – zes avonden en één namiddag lang – ingezet met muzikaal vuurwerk van de bovenste plank. PlazaPeters Jan en Kris De Smet zorgen voor een sfeervolle, nostalgische en muzikale avond.

Orquestra Plazablanca

Het ongeziene Orquestra Plazablanca werd speciaal voor deze gelegenheid samengesteld uit de toplaag van onze vaderlandse muzikanten: Wouter Berlaen, Ad Cominotto, Stoy Stoffelen, Andries Boone en (natuurlijk) de Plazapeters Jan en Kris De Smet. Ze staan in deze combinatie voor het eerst samen op het maagdelijke podium van de Plaza. Een uitgekiende keuze aan liederen die stuk voor stuk te maken hebben met zowel de wereldberoemde als de lokale filmgeschiedenis zullen nooit beter en juister geklonken hebben dan op deze plaats.

Gastvedetten

Elke avond zal je verrast worden door minstens twee bekende gastzangers(sen) die het orkest komen vervoegen. Het is pas tijdens de avond van je keuze zelf dat je zal te weten komen wie het podium zal beklimmen. Om de spanning niet te groot te maken verklappen we hier alvast een voorlopige lijst in alfabetische volgorde. Guido Belcanto, Jean Blaute, Barbara Dex, Carry Goossens, Ronny Mosuse, Liliane St. Pierre, Lien Van de Kelder, Lucas Van den Eynde, Raymond van het Groenewoud en Urbanus maken hun opwachting  op één van de openingsdagen.

 

Tijdens het voorprogramma vormen jonge Duffelse talenten de ideale opmaat voor een gevarieerde avond.

Guido Belcanto, Jean Blaute, Barbara Dex, Carry Goossens, Ronny Mosuse, Liliane St. Pierre, Lien Van de Kelder, Lucas Van den Eynde, Raymond van het Groenewoud en Urbanus

Den artiest kiest

Koop een combiticket voor de feestelijke openingsweek en de film Stop Making Sense (dinsdag 11 juni) met korting.

Kris De Smet leidt je graag mee in de ongelooflijke documentaire Stop Making Sense van Jonathan Demme. Deze legendarische muziekfilm van het optreden van de Talking Heads in 1984 is misschien wel de beste concertfilm ooit.